Skip to content Skip to footer
De peste 12 ani impreuna
pentru o respiratie usoara
Wishlist

My wishlist on iPharm

Product name Unit price Stock status
No products added to the wishlist
view wishlist page
Shopping Bag 0 items - lei0.00 0
Wishlist

My wishlist on iPharm

Product name Unit price Stock status
No products added to the wishlist
view wishlist page
Shopping Bag 0 items - lei0.00 0

Confidentialitatea datelor cu caracter personal – GDPR

Care sunt scopurile si temeiurile acestei politici

Dreptul la protectia datelor cu caracter personal este un angajament deosebit de important pentru SC GYMED OXIGEN SRL, prin urmare vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 Regulamentul general privind protectia datelor GDPR„. Dorim sa ne asiguram ca intelegeti ce informatii colectam, cum si de ce le folosim, cui le putem dezvalui, ce drepturi aveti si cum vi le puteti exercita.

Pot surveni modificari
 
Din cand in cand, putem modifica aceasta politica – ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic acest document pentru a reflecta modificari ale legislatiei, ale practicilor noastre interne, ale website-ului sau ale tehnologiei folosite. Atunci când reveniti pe website, va rugam sa verificati ultima actualizare si continutul eventualelor modificari.
Daca nu sunteti de acord cu modificarile, va rugam sa incetati folosirea website-ului. Vom considera ca acceptati modificarile aduse, daca veti continua sa folosiţi website-ul dupa data actualizarii. Va puteti retrage oricand – in scris – acordul pe care l-ati dat pentru folosirea datelor dumneavoastra.

Cine suntem si cum ne puteti contacta

Datele prestatorului: SC Gymed Oxigen SRL, Str. Transilvaniei, nr. 53, Sector 1, Bucuresti, telefon 021 – 314.96.33, e-mail: office@gymed.ro, care opereaza website-ul www.gymed.ro.

Ce informatii colectam

Pornim de la faptul ca vom colecta datele cu caracter personal direct de la dvs., pe care ni le oferiti voluntar, astfel incat dvs. detineti controlul asupra informatiilor pe care ni le oferiti. Nu colectam si nu prelucram date sensibile, de natura celor incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal.

Vom colecta date personale care va pot identifica in scopul derularii relatiei comerciale, astfel: nume si prenume, adresa de facturare si/sau adresa de livrare, numar telefon, adresa de email etc.

Pe site-ul nostru web putem stoca si colecta, informatii in Cookies si tehnologii similare, conform sectiunii Politica de Cookies.

Care sunt scopurile colectarii datelor cu caracter personal

Vom utiliza datele dvs cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

Pentru prestarea serviciilor oferite de catre website-ul www.gymed.ro in beneficiul dvs., in vederea prelucrarii comenzilor, respectiv preluarea, validarea, facturarea produselor, comandarea si expedierea acestora; solutionarea eventualelor anulari de comanda; returnarea produselor / rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale.

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este necesara pentru incheierea si executarea unei relatii comerciale intre Gymed Oxigen SRL si dvs. De asemenea, prelucrarea acestor date este impusa de legislatia fiscala si contabila. Prelucrarea are loc in temeiul art. 6 alin. 1 lit. a, b si/sau lit. c din Regulamentul general privind protectia datelor.

Pentru imbunatatirea serviciilor oferite de catre societatea noastra prin intermediul www.gymed.ro, prelucrarea are loc in temeiul art. 6 alin. 1 lit. f din Regulamentul general privind protectia datelor.

Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal

Vom stoca datele dvs. cu caracter personal atat timp cat ne impune legislatia fiscala in cazul concretizarii unei comenzi prin emiterea unei facturi fiscale. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii si noi vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

Dupa caz, putem pune la dispozitie anumite date cu caracter personal ale dvs., urmatoarelor categorii de destinatari: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii IT, societatii care asigura serviciile de contabilitate ca serviciu externalizat etc.

In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ce drepturi aveti

Regulamentul GDPR prevede o serie de drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal:

– sa verificati, sa completati si sa modificati datele personale introduse in formularul de contact / comanda pe care l-ati creat pe website-ul nostru;
– sa ne solicitati sa va comunicam ce date personale detinem si folosim despre dumneavostra;
– sa ne solicitati sa actualizam, sa corectam, sa blocam sau sa va stergem datele personale daca sunt incomplete, inexacte sau prelucrate incorect;
– sa va opuneti, in orice moment, la prelucrarea datelor dumneavostra personale, din motive intemeiate si legitime legate de situaţia dumneavostra specifica;
– sa va opuneti, in orice moment, în mod gratuit şi fara nici o justificare, ca datele sa va fie folosite pentru marketing direct sau sa fie dezvaluite unor terti in acest scop;
– orice alt drept stabilit prin legea nr. 677/2001 (pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date) si prin legea nr. 506/2004 (privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice).

De asemenea, va puteti exercita dreptul de a sesiza autoritatea de supraveghere competenta. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor. Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus.

Plangeri

 

Aveti dreptul sa depuneti o sesizare la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail: anspdcp@dataprotection.ro.

Va asiguram de buna noastra credinta in utilizarea datelor dvs. personale si, fara a va impiedica sa uzati de dreptul dvs. de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil in scopul solutionarii oricarei situatii neplacute pe cale amiabila.

Puteti contacta in orice moment Responsabilul GDPR din cadrul Gymed Oxigen SRL prin transmiterea solicitarii dvs. prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

prin e-mail la adresa: office@gymed.ro sau

– prin posta sau curier la adresa: Gymed Oxigen SRL, Str. Transilvaniei nr. 53, Sector 1, Bucuresti – cu mentiunea in atentia Responsabilului cu protectia datelor”.